Aapo Summanen

High Performance Coach

1. Olet tehnyt Startti Plussan eli myynnin ja markkinoinnin sparrauksen YritysEspoossa. Miten kuvaisit valmennuksen hyötyjä? Miksi yrittäjän kannattaa käyttää se hyödykseen?

Startti Plus on tarkoittanut minulle sitä, että olen saanut useamman kuukauden sparrata myynnin ja markkinoinnin kysymyksiä asiantuntevan ammattilaisen kanssa. Tällainen ohjaus keventää aloittavan yrittäjän etenemistä merkittävästi, auttaa välttämään monta turhaa virhettä ja saamaan aikaan näkyviä tuloksia nopeammin.

Yhdessä kehittäminen on myös selkiyttänyt ajatuksia, sillä alkuun tuntui että on ihan sumussa, kun tekemistä ja mahdollisuuksia on niin paljon.

2. Mitä olet oivaltanut myynnistä ja markkinoinnista yrittäjänä toimiessasi?

On tosi tärkeää miettiä ominta kohderyhmää: kenelle suuntaa viestiä ja mikä on tätä joukkoa innostava ydinviesti.

Mutta olen oivaltanut myös, että tuon ydinviestin ja koko sisältömarkkinoinnin pitää olla myös itseä innostavaa. Silloin sisällön tuottaminen on tosi kivaa, lataavaa ja energiaa tuovaa tekemistä.

3. Mitä yrityksellesi kuuluu juuri nyt?

Puolen vuoden jälkeen tuntuu, että nyt päästään seilaamaan kohti isompia mahdollisuuksien meriä, seikkailuja luvassa…

High Performance Coach Aapo Summanen auttaa kilpaurheilijoita, kuntoilijoita ja työyhteisöjä saavuttamaan tavoitteensa ja yltämään uudelle tasolle. Lue lisää: https://www.aaposummanen.com/

SHARE THIS STORY

Other Success Stories

Recipes for success from our experts: