Olemme osa Business Espoo -verkostoa

meistä

Espoon Seudun Uusyrityskeskus

Toimimme osana Business Espoo -verkostoa, jonka ammattitaitoisilla ja kokeneilla yritysneuvojilla on vuosittain n. 2 500 asiakastapaamista, joiden kautta syntyy noin 550 uutta yritystä Espooseen ja lähiseudulle. Me haluamme auttaa luomaan uutta liiketoimintaa ja sparrata yrityksiä menestymään.
Tarjoamme myös maahanmuuttaja-asiakkaille asiantuntevaa yritysneuvontaa usealla eri kielellä. Vuoden 2022 asiakaskäynneistä maahanmuuttajia oli n. 47%.

Autamme  liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, tarvittavien laskelmien tekemisessä ja starttirahan hakemisessa.  Yritysneuvojamme tuntevat aloittelevan yrittäjän sudenkuopat ja auttavat sinua väistämään ne. Myös kokeneemmat yrittäjät voivat saada tukea liiketoimintansa kehittämisessä ja monenlaisissa muutostilanteissa.

Neuvontatapaamisia voi varata joustavasti Otaniemen A Grid -talossa sijaitsevaan toimistoomme, keskellä Suomen vahvinta elinkeinoelämän, teknologian ja tutkimuksen keskittymää. 

Olitpa sitten vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista tai jo kokenut yrittäjä, älä jää yksin! Jos tarvitset apua vaikkapa sopimusten laatimisessa, kirjanpidossa tai kotisivujen tekemisessä, uusyrityskeskus ohjaa sinut tarvittaessa loistavan asiantuntijaverkostomme pariin. Lisäksi tapahtumissamme ja koulutuksissamme saat mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa.

Asiantuntijoiden lisäksi Espoon Seudun Uusyrityskeskuksella on muita jäseniä, kuten oppilaitoksia ja muita yrittäjyyttä tukevia organisaatioita. Löydät meidän jäsenemme Asiantuntijat-sivun lopusta. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Finnveran, ELY-keskuksen ja Business Finlandin  kanssa.

Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry on palvellut seudun yritystoimintaa jo vuodesta 1993 alkaen. Kuulumme valtakunnalliseen Suomen Uusyrityskeskukset ry:n verkostoon. Palvelullamme on Kiwa Inspectan laatusertifikaatti.

Yritysneuvonnan tärkeydestä todistaa se, että viiden vuoden jälkeen neuvonnan kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa yli 80 prosenttia, kun taas ilman neuvontaa perustetuista yrityksistä vain alle puolet on vielä toiminnassa.

Tutustu Business Espoo -palvelumalliin:

Henkilökuntamme palveluksessasi

yritysasiantuntija, MBA, koordinaattori Maahanmuuttajien yrittäjyyspolku -hankkeessa

YRITYSNEUVONTAA KAIKILLE.

Ammatitaidolla. Luottamuksellisesti. Maksutta.

Yrittäjäksi?

YritysEspoo on täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. Meille kannattaa tulla myös ennen kuin haet starttirahaa. Yritysneuvojasi antaa sinulle vinkkejä liiketoimintasuunnitelman tekoon ja tarkistaa, että tekemäsi kannattavuuslaskelmat ja rahoituslaskelmat ovat kunnossa. Yrityksen perustaminen kannattaa siis aloittaa huolellisella suunnittelulla. Liiketoimintasuunnitelman pohjan sekä erilaiset laskelmapohjat löydät täältä. Alustavat suunnitelmat kannattaa tehdä jo ennen ensimmäistä tapaamistasi YritysEspoossa, jotta saisit käynnistäsi irti mahdollisimman suuren hyödyn. 

Palvelut yrittäjille

YritysEspoo palvelee paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, kiinaksi ja venäjäksi, joten myös vieraskielisten asiakkaiden on helppo kääntyä puoleemme. Painitko yksin esimerkiksi liiketoiminnan uudistamiseen tai omaan jaksamiseen liittyvien asioiden kanssa? Joskus on hyvä päästä keskustelemaan yrityksen asioista ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Kokeneet yritysasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan ja opastamaan eteenpäin.

Etkö löydä etsimääsi?