Olemme osa Business Espoota

BUSINESS ESPOO

Olemme osa Business Espoota

Business Espoo kokoaa yhteen Espoon kaupungin, Enter Espoo Oy:n, Espoon Yrittäjät, Helsingin seudun kauppakamarin, Omnian, Uudenmaan TE-toimiston ja YritysEspoon yhteisiin tiloihin Otaniemen A Gridiin osoitteeseen Otakaari 5A.

Business Espoossa tehdään töitä, jotta jokainen alueella toimiva tai sinne sijoittumista harkitseva yritys tai yrittäjä tuntisi ja osaisi käyttää sen palvelut hyödykseen. Yritysten ja yrittäjien muuttuvia tarpeita elinkaaren eri vaiheissa tutkitaan systemaattisesti. Verkosto testaa ja tuottaa jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja niihin. Tavoitteena on, että jokainen Business Espoon ammattilainen osaa selvittää yritysasiakkaan tilanteen ja ohjata verkostossa kerralla oikealle henkilölle.

Asiakasrajapinnassa työskentely tuo monia etuja Business Espoon toimijoille. Yhteiset tilat edistävät palvelukonseptien jouhevamman kehittämisen ja resurssien jakamisen, mikä mahdollistaa palvelujen kustannusvaikuttavamman tuottamisen.

Business Espoo verkosto palvelee monipuolisesti yrittäjän elinkaaren eri vaiheissa

Espoon kaupungin elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö, erityisesti kaupungin kilpailukykyyn, kansainvälisiin asioihin ja maahanmuuttoon liittyvät palvelukokonaisuudet löytyvät nyt A Gridistä. Enter Espoo Oy houkuttelee Espooseen kasvuyrityksiä, sijoittajia ja vierailijoita sekä auttaa Espoo Innovation Gardenin ja Visit Espoon ekosysteemien toimijoita menestymään. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen. Espoo Enter Espoo Oy on Espoon kaupungin omistama tytäryhtiö.

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa laajan palvelu- ja koulutustarjontansa sekä 7 000 vakiintuneen yrityksen verkoston alkaville ja vakiintuneille yrityksille. Espoon Yrittäjät on kaikkien yrittäjien oma paikallinen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan ja verkostojen lisäksi järjestön kautta saa maksuttoman neuvontapalvelun, tuoreimman tiedon yrittämiseen liittyen sekä rahanarvoisia jäsenetuja. Espoon Seudun Uusyrityskeskus palvelee  Espoon ja Kauniaisten asukkaita yritysten perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijat palvelevat yrityksiä ja työnantajia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa: starttiraha, palkkatuki, rekrytointipalvelut, yrityksen muutostilanteet sekä yrityksen kehittämispalvelut. Omnian tehtävänä on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa.

Kaikki Business Espoon toimijat tarjoavat yrittäjille mahdollisuuden verkostoitumiseen erilaisten tapahtumien ja koulutusten kautta. 

Lisätietoja:

www.businessespoo.com