Kiwa Inspectan ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän sertifikaatti

Espoon Seudun Uusyrityskeskuksen yritysneuvonta on laatusertifioitua. Uusyrityskeskuksilla on ollut käytössä sertifioitu laatujärjestelmä 2000-luvun alusta lähtien ja järjestelmää on pidetty ajan tasalla koko tämän ajan.

Sertifikaatin myöntämisen edellytyksiä ovat mm. oma laatukäsikirja sekä laajat auditointikierrokset uusyrityskeskuksissa. Sertifioitu palvelumallimme auttaa vastaamaan asiakkaidemme  laatuvaatimuksiin. Lisäksi se varmistaa, että palvelut, henkilöstö ja prosessit  noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat turvallisuutta, tehokkuutta, valvontaa ja kestävyyttä. Nämä arvot löytyvät myös toimintamme luonteesta, mistä  sertifiointi on tärkeä osoitus.

Vahvat yritykset tulevat meiltä

Laatukriteerimme edellyttävät, että uusyritysneuvonnan kautta perustetut yritykset ovat keskimääräistä kestävämpiä ja kannattavampia: kahden vuoden kuluttua yli 90 prosenttia ja viiden vuoden kuluttua vähintään 80 prosenttia Uusyrityskeskusten kautta toimintansa aloittaneista yrityksistä on edelleen toiminnassa.

Laatusertifiointi on osa Suomen Uusyrityskeskus ry:n  valtakunnallista toimintamallia Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry on Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsen.  

ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän sertifikaatin myöntää Kiwa Inspecta.