Oppaita ja linkkejä yritystä suunnitteleville

Yrityksen perustamisopas

Yrittäjäksi

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Aloita yrityksen suunnitteleminen tutustumalla Perustamisoppaaseen, johon on koottu kaikki tarvittava tieto yrityksen perustamisesta. Mukana on ohjeita liiketoimintasuunnitelman ja -laskelmien tekoon, tärkeää tietoa eri luvista sekä inspiroivia yrittäjätarinoita. Oppaasta löytyy myös mainio ”10 ohjetta menestykseen”, joka kannattaa ehdottomasti lukea!

Perustamisopas päivitetään kerran vuodessa, joten voit olla varma, että saat ajankohtaista tietoa. Opas on saatavilla myös ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi, venäjäksi, arabiaksi sekä kiinaksi.

Liiketoimintasuunnitelma

Liiketoimintasuunnitelma on suunnitteluväline yrittäjälle itselleen, mutta sitä tarvitaan myös starttirahahakemuksessa, rahoitusneuvotteluissa tai toimitilan vuokranantajan kanssa. Hyvässä liiketoimintasuunnitelmassa kuvataan selkeästi yrityksen liiketoiminta ja käydään läpi mm. tuotteen/palvelun ominaisuudet, asiakasryhmät, kilpailutilanne ja markkinointi. Siihen sisältyy myös laskelmat, joiden avulla arvioidaan yrityksen rahoitustarve ja kannattavuus.

Yrittäjänaisen kasvukirja

Yrityksen kasvun työkirja, joka nimestään huolimatta sopii kaikille. Kirjan tavoite on tukea ja innostaa sinua kehittämään ja kasvattamaan yritystäsi. Kasvukirja auttaa jäsentämään ajatuksia ja kurottamaan kohti tavoitteita omat voimavarat tunnistaen ja huomioiden.

#MENESTYSRESEPTEJÄ

Asiakkaamme kertovat omat menestysreseptinsä yrittäjyyteen

Herlevi Media
Saija Sisko Tmi
Barber Mobile Oy
Three Pod Studio
Leluverkkokauppa.fi
Agrotaloushallinto Oy
High Performance Coach
Relocation & Rental Management Expert
Kauneushoitola Kaunis elämä