Lassi Herlevi

Herlevi Media

Ensin lyhyesti: Kuka olet ja mitä teet?

Olen Lassi Herlevi ja minulla tulee juuri täyteen ensimmäinen vuoteni video- ja media-alan yrittäjänä. Pääasiassa teen videokuvauksia yksityishenkilöille sekä yrityksille. Lisäksi teen ilmakuvauksia, editointia ja striimauksia.

Mitä yrityksellesi kuuluu juuri nyt? Mitä on työn alla?

Yritykselleni kuuluu hyvää. Asiakkuuksia on alkanut pikkuhiljaa kertymään ja itseluottamus myyntitilanteissa kasvamaan. Tällä hetkellä editoin asiakkaalleni opetusmateriaaleja frisbeegolfiin liittyen. Teen myös viikottain striimauksia erinäisille asiakkaille. Lisäksi työhön sisältyy paljon uusien asiakkuuksien haalimista sekä itseni kouluttamista, jotta pysyn laitteistojen ja ohjelmistojen tasalla.

Tiivistä joku Sinulle tärkeä oppi tai oivallus – mitä haluaisit sanoa alkavalle yrittäjälle?

Tärkein oppi jonka olen oppinut vuoden aikana on se, että vaikka olisit kuinka hyvä, niin alussa asiakkaat eivät löydä automaattisesti luoksesi. Myyntiin ja monikanavaiseen markkinointiin tulee panostaa paljon. Itse kompastuin tähän yrittäjyyteni alkutaipaleella. Tee siis heti alkuun strategia, jolla saat yrityksellesi mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Nykypäivänä some on hyvä ja edullinen tapa kasvattaa sitä.

Miksi neuvontaan kannattaa tulla? Mitä hyötyä siitä on yrittäjälle?

Neuvonnasta sai paljon hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja yrittäjyyteen liittyen. Neuvontaan kannattaa myös ehdottomasti mennä starttiraha-asioissa. Neuvojat ovat kaikki mukavia ja erityisen ammattimaisia.

Tutustu Lassin yritykseen: www.herlevimedia.fi

JAA TÄMÄ TARINA

Muita menestystarinoita

Menestyksen reseptejä asiantuntijoiltamme: