Herttariikka Röpetti

Loistokoira

Ensin lyhyesti: Kuka olet ja mitä teet?

Olen Herttariikka Röpetti ja yritykseni on LOISTOKOIRA.
Ikuistan nelijalkaiset ystävät riemukkaan raikkaisiin valokuvatarinoihin. Koiravalokuvaus on yrityksen pääpalvelutuote, jossa liikkuva studio tulee sinne, missä omistaja ja koira ovat. Kehitin uudenlaisen koirakuvauskonseptin, jossa käytetään hauskasti nimettyjä rekvisiittapohjia, joilla kaikilla pohjilla on omat rekvisiittansa ja tarinansa. Asiakas saa valita omalle koiralleen sopivimman rekvisiittapohjan, jota kuvauksessa käytetään. Näin kuvista saadaan hauskoja mieleenpainuvia kuvatarinoita. Kuvauksen jälkeen voi koiransa valokuvasta teettää taulun/tauluja.

Valmistan tilaustyönä muistokoruja lemmikin tuhkasta ja karvasta. Tuhkapöytäkoru on uudenlainen muistoesine, josta jää kaunis muisto rakkaasta lemmikistä.
Verkkokaupassa on uniikki valikoima Suomessa käsin valmistettuja koirien neuleita ja asusteita. Myynnissä on asustesettejä, joilla omistaja ja koira voivat pukeutua näyttävästi samanlaisiin asusteisiin.
Loistokoiran valokuvauspalvelu, -tuotteet sekä -kotisivut ovat saanet positiivista palautetta. Yritys on saamassa lisää asiakkaita, kun ihmiset huomaavat, miten muuten voi koiransa kuvauttaa kuin perinteisellä tavalla. Kuvaustöitä on sovittu eri yritysten kanssa joten Loistokoiralla on luvassa kiireiset ajat.

Mitä yrityksellesi kuuluu juuri nyt? Mitä on työn alla?

Tällä hetkellä tavoitteena on lisätä markkinointia ja sen kautta saada näkyvyyttä sekä asiakkaita. Olen hankkimassa lisää yhteistyökumppaneita yritykselle. Työn alla on tällä hetkellä tuoda verkkokauppamyyntiin koiravalokuvista valmistettuja tauluja, joita voi ostaa esimerkiksi eläinlääkärit ja trimmaamot seiniään koristamaan. Söpöillä koiratauluilla sisustaa kivasti lastenhuoneita ja lahjaideana ne käyvät esimerkiksi Baby Shower -juhliin.

Tiivistä joku sinulle tärkeä oppi tai oivallus – mitä haluaisit sanoa alkavalle yrittäjälle?

Monesti sitä sokaistuu omille jutuilleen, joten kannattaa kysellä muilta, mitä he pitävät esimerkiksi yrityksen palveluista ja tuotteista ja mitä parannettavaa niissä olisi. Rakentavilla mielipiteillä on myös merkitystä, sillä niin voi syntyä lisää uusia ideoita.
Lue erilaisten menestyneiden yritysten yritystarinoita, vaikka heidän liiketoimintansa olisivatkin eri kuin omasi. Itse sain niistä paljon tietoa sekä ideoita omaan yritykseeni.
Yrittäjien välinen yhteistyö on myös tärkeää, sillä sen avulla saa lisää näkyvyyttä ja uusia asiakkaita.

Miksi neuvontaan kannattaa tulla? Mitä hyötyä siitä on yrittäjälle?

Neuvontaan kannattaa tulla arvioimaan ja hiomaan omaa liiketoimintasuunnitelmaa sekä laskelmia. Neuvonnan avulla voi parantaa liiketoimintasuunnitelmaa toimivammaksi. Kun liiketoimintasuunnitelma ja rahoituslaskelmat ovat kunnossa, tiedät miten edetä ja mihin rahasi riittävät sekä rahoituksen saantikin on helpompaa.

Tutustu yritykseen: www.loistokoira.fi

JAA TÄMÄ TARINA

Muita menestystarinoita

Menestyksen reseptejä asiantuntijoiltamme: