Vi hjälper dig på vägen mot entreprenörskap

Professionellt. Konfidentiellt. Avgiftsfritt.

VÅRT UPPDRAG

Avgiftsfri företagsrådgivning för alla

Vi erbjuder avgiftsfri företagsrådgivning för både sådana som planerar att bli företagare och för verksamma företag.

Möten hålls både på vårt kontor i Otnäs och på distans.

Vår konfidentiella och avgiftsfria service hjälper dig att starta och vidareutveckla egen affärsverksamhet

För startande företagare

Hur kan man bearbeta en affärsidé till en affärsplan? Hur ordnas företagets finansiering? Vem hjälper med bokföringen, juridiska frågor eller marknadsföringen? Vilka förpliktelser har en företagare?

Vi har en grupp experter till din tjänst. Du kan utbyta tankar om utvecklandet av affärsidén och få råd beträffande bolagsform: ska du välja firmanamn eller aktiebolag?  Det lönar sig att besöka oss redan innan du ansöker om startpeng.

Företagsrådgivaren ger dig tips om hur du gör upp affärsplanen och kontrollerar dina lönsamhets- och finansieringskalkyler.

Du har också tillgång till vårt lokala nätverk med experter som hjälper dig med bl.a. avtalsjuridik, marknadsföring och bokföring. Det första konsulteringsbesöket hos en expert är avgiftsfritt.

För etablerat företag

Visste du att vi också betjänar företag som varit verksamma en längre tid? Vi ger handledning i alla skeden av företagets livscykel gällande exempelvis företagets finansiering, steget ut på internationella marknaden eller ägarbyte.  Även verksamma företag kan anlita vårt omfattande expertnätverk. Fråga oss om hur vi kan stå till tjänst, till exempel om ditt företag behöver en ny affärslokal.

Ibland är det bra att bara allmänt diskutera företagandet med en utomstående expert. Våra företagsrådgivare är erfarna och redo att hjälpa dig på traven och vid behov ge dig råd om ytterligare samtal med en lämplig stöd- eller rådgivningstjänst i utmanande förändringssituationer.

Förnya din verksamhet med hjälp av en professionell.

Kundberättelser

Relocation & Rental Management Expert
High Performance Coach
Leluverkkokauppa.fi
Agrotaloushallinto Oy
Kauneushoitola Kaunis elämä