Helen Wrede

Relocation & Rental Management Expert

Kysymyksiimme vastasi Relocation & Rental Management Expert, Birds LKV:n co-founder Helen Wrede:

Olet tehnyt Startti Plussan eli myynnin ja markkinoinnin sparrauksen YritysEspoossa. Miten kuvaisit valmennuksen hyötyjä? Miksi yrittäjän kannattaa käyttää se hyödykseen?

Sain sparraussessioista erittäin paljon käytännön neuvoja, joita pystyin hyödyntämään yrityksen toimintaa kehittäessäni. Puhuimme paitsi myynnistä ja markkinoinnista, myös oman työn organisoinnista, hinnoittelusta, taloushallinnosta ja sopimusasioista. Sain tietoa yrittäjille hyödyllisistä webinaareista sekä YritysEspoon Taloushallintoklinikasta, joka antoi todella konkreettista apua ja vastauksia kysymyksiini esimerkiksi oman auton käytöstä yritystoiminnassa. Myös rahoitukseen sain hyviä neuvoja.

Parasta oli ehkä yhteistyö itse sparraajan kanssa: sain keskusteluistamme paljon innostusta ja uskoa siihen, että olin oikeilla jäljillä ja että ideani kantavat.

Mitä olet oivaltanut myynnistä ja markkinoinnista yrittäjänä toimiessasi?

Olen asiakkaita palvellessani oivaltanut, että palvelutarjonnan on oltava hyvin selkeä ja helposti hahmotettavissa. Tuotteistaminen ja paketoiminen ovat kaiken A ja O. Asiakkaiden pitää ymmärtää mitä ovat ostamassa – kun odotukset ovat realistiset, ne on helppo usein myös ylittää!

Ymmärrän nyt myös entistä paremmin pitää huolta toiminnan katteellisuudesta ja ottaa kaikki kustannukset huomioon tarjouksia laatiessa ja hinnoittelussa. Tuotteistaminen auttaa tässäkin.

Mitä yrityksellesi kuuluu juuri nyt?

Vuokra-asunnoille tuntuu löytyvän poikkeusaikanakin kysyntää. Minua ovat viime aikoina työllistäneet mm. lähetystöt, asuntosijoittajat ja kuolinpesät. Olen todella iloinen, että olen löytänyt yritykseni kumppaniksi kiinteistövälitysalan vahvan osaajan, Birds LKV:n, jonka puitteissa toimin.


Helen Wreden yritys HeCha Consulting tarjoaa kansainvälisille muuttajille relocation-palveluita ja pääkaupunkiseudun vuokranantajille asuntojen kalustamista, varustamista ja stailaustahuonekaluvuokraustaasuntojen tyhjennyksiä ja vuokrattavaan tai myyntikuntoon laittoa sekä vuokravälittäjän palveluita Birds LKV:n kautta.

DELA DEN HÄR HISTORIEN

Andra framgångsberättelser

Framgångsrecept från våra experter: