Tarja Saari

Kauneushoitola Kaunis elämä

Olet tehnyt Startti Plussan eli myynnin ja markkinoinnin sparrauksen YritysEspoossa. Mitä hyötyä siitä oli sinulle? Miksi yrittäjän kannattaa käyttää se hyödykseen?

Yksinyrittäjänä voi hieman sokeutua omiin nettisivuihin, someen ja markkinoinnin hyödyntämiseen yleensä. Ja vaikka minulla on kaupallinen pohjakoulutus markkinoinnista, ala muuttuu ja kehittyy vauhdilla. Ulkopuolisen asiantuntijan kanssa asioita läpikäydessä asiat selkeytyvät omassa päässä ja saa ideoita, joita ei olisi itse tullut ajatelleeksikaan. Startti Plus -sparrauksesta oli minulle paljon hyötyä, sain hyvin konkreettisia käytännön vinkkejä myynnin kasvattamiseen.

Mitä olet oivaltanut myynnistä ja markkinoinnista yrittäjänä toimiessasi?

Ainakin nämä kolme asiaa: (1) Some-tileihin saa kulutettua paljon aikaa, mutta myös nettisivujen toimivuus ja löydettävyys sekä sivuston jatkuva kehittäminen on myynnin kannalta tärkeää. (2) Asiakkaiden kanssa on hyvä pitää yhteyttä myös tapaamisten välillä. (3) Markkinointiin kannattaa satsata, myös maksulliseen mainontaan.

Mitä yrityksellesi kuuluu juuri nyt?

Olen Sky- ja ekokosmetologi, ravinto- ja luontaisneuvoja ja hoitolani toimii Espoossa. Teen kokonaisvaltaisia kauneushoitoja yksilöllisesti probioottisella Esse-sarjalla. Opastan asiakkaitani myös sisäiseen ihonhoitoon – onhan iho meidän suurin elin ja kehon peili. Esimerkiksi akne ja ruusufinni ovat haasteita, joissa olen pystynyt auttamaan monia. Minulla on kanta-asiakkaita, jotka käyvät sarjahoidoissa ja uudet asiakkaat löytävät minut verkosta tai suosittelujen kautta. Kehitän jatkuvasti osaamistani ja palveluitani sekä nettisivujani ja kirjoitan ihonhoitovinkkejä sivujeni blogiosioon.

kuva: Päivi Räihä

DELA DEN HÄR HISTORIEN

Andra framgångsberättelser

Framgångsrecept från våra experter: