Markkinoi, Myy, Menesty! -workshop (Espoo)

Yrittäjä, milloin viimeksi olet ideoinut uusia tapoja markkinoida ja myydä yrityksesi tuotteita ja / tai palveluja? Tuntuuko siltä, että tekemistä myynnin ja markkinoinnin saralla on paljon, mutta et tiedä, mistä oikein aloittaa?

Tervetuloa Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajaan, jossa pääset miettimään ja suunnittelemaan juuri Sinun yrityksellesi sopivia myynnin ja markkinoinnin keinoja ja kärkiviestejä.

Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajat järjestetään kevään aikana kahdessa osassa. Työpajan ensimmäisessä osassa  perehdymme erottuvan markkinointikonseptin suunnitteluun ja toisessa osassa sukellamme briljantin hissipuheen saloihin. Työapajojen kouluttajina toimivat myynnin ja markkinoinnin kokeneet konkarit: Anna Blankman-Haimila – OneCoach Oy, Sari Olsio – evida Oy ja Eero  Peurala GoodPoint Consulting Oy.

Erottuva markkinointikonsepti -workshop (Espoossa 2.2.2023)

Kehitetään yrityksellesi markkinointikonsepti, joka auttaa erottumaan ja jää mieleen. Luovassa workshopissa saat sparrausta niin vetäjältä, kokeneelta mainonnan suunnittelijalta, kuin muilta osallistujiltakin.

 Työpajan tuloksena:– kirkastat yrityksesi ydinviestit– pystyt tekemään erottuvaa ja selkeää markkinointiviestintää– saat punaisen langan kaikkeen yrityksesi viestintään ja markkinointiin.

Milloin? 2.2.2023 klo 9.00-10.30

Missä? Otakaari 5 A, 02150 Espoo

Kenelle? Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

Kouluttaja: Eero Peurala, GoodPoint Consulting Oy

Hinta: Tilaisuus on maksuton

Huom! Paikkoja on rajoitetusti.

>>> Varaa oma paikkasi heti tästä linkistä!

Date

02.02.2023
Expired!

Time

09:00 - 10:30