Sisältömarkkinoinnilla asiakkaita -koulutus

Yrittäjä, onko uusia asiakkaita vaikea saada? Tuntuuko, että markkinointi ei vedä?

Pandemian aikana digimarkkinointi osoittanut voimansa, koska suomalaisten verkossa viettämä aika on moninkertaistunut. Sisältömarkkinointi, eli markkinointi asiakaslähtöisten sisältöjen avulla on menestysresepti, jonka avulla herätät asiakkaan kiinnostuksen ja pidät hänestä kiinni.

Kun onnistut sisältömarkkinoinnissa, sinusta ja yrityksestäsi voi tulla alasi ajatusjohtaja. Ajatusjohtajuus tarkoittaa, että asiakkaat hakeutuvat itse luoksesi.

Haluatko tietää, miten muutat markkinointitapasi tuotekeskeisestä markkinoinnista ratkaisukeskeiseksi sisältömarkkinoinniksi? Tervetuloa kuulolle Sisältömarkkinoinnilla asiakkaita -koulutukseen ti 26.4. klo 13:00–14.00!

Tiiviissä  koulutuksessa käymme läpi mm. seuraavia teemoja:

  • Millaisia sisältömarkkinoinnin keinot ovat?
  • Mistä aloittaa sisältömarkkinointi?
  • Miten onnistua sisältömarkkinoinnissa?

Milloin? 26.4. klo 13:00–14.00Missä? Verkossa (Microsoft Teams -alusta)Järjestäjät: Espoon Yrittäjät & YritysEspoo. Kouluttajana toimii markkinointistrategi Aino Pajukangas viestintätoimisto Aivela Oy:stä.Webinaari on maksuton ja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

>> Varaa paikkasi ajoissa tämän linkin kautta!

Titoa kouluttajasta:

Viestintätoimisto Aivelan perustaja Aino Pajukangas on kokenut ammattilainen, joka osaa nostaa asiakaansa esiin harmaasta massasta viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Yli 20 viime vuoden aikana hän on työskennellyt suomalaisen yrityselämän näköalapaikoilla toimittajana, tiedottajana sekä viestinnän johtotehtävissä valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä. Vuonna 2018 Aino perusti viestintätoimisto Aivelan, jonka missio on auttaa asiakkaita tekemään monimutkaisesta selkeää ja vaikeasta ymmärrettävää. Lisätietoja Aivelasta löydät tästä linkistä.

Taggar:

Datum

26.04.2022
Expired!

Tid

13:00 - 14:00