Webinaari: Laurea, Metropolia ja Haaga-Helia tukevat Uudenmaan yrittäjyyttä

Yrittäjä, haluatko kehittää digiosaamistasi maksuttomien kurssien avulla ja tutustua erilaisiin yhteistyömuotoihin, joiden avulla saat buustia yrityksesi toimintaan?

Tervetuloa ”Laurea, Metropolia ja Haaga-Helia tukevat Uudenmaan yrittäjyyttä” webinaariin, jossa esittelemme yrityksille suunnattuja maksuttomia kursseja sekä erilaisia yhteistyömuotoja, jotka edistävät yritysten digitaalisuutta ja kestävää kehitystä tukevaa yritystoimintaa.

Kerromme myös, minkälaisia mahdollisuuksia kolme ammattikorkeakoulua (Laurea, Metropolia ja Haaga-Helia) tarjoavat yritysten ja opiskelijoiden väliselle yhteistyölle 10days100challenges -opiskelijahaastekilpailun ja yrityskiihdyttämön osalta. Lisäksi esittelemme webinaarissa julkisten hankintojen suunnittelun toimintamallia, jota sinäkin voit päästä kehittämään.

Aika: ke 31.8.2022 klo 13.00-14.00

Paikka: Verkossa, Microsoft Teams -alustalla.

>> Varaa paikkasi tämän linkin kautta!

Tapahtuma järjestetään osana 3UAS4EER (Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021-2022) -hanketta, joka liittyy Uudenmaan yrittäjyysvuoteen. Sen tavoitteena on tukea alueen pienten ja keskisuurten yritysten digivihreän kasvun edellytyksiä, elpymistä koronapandemiasta ja ilmastoneutraaliuden saavuttamista vuoteen 2035 mennessä. Hanke toteutetaan yhteistyössä Laurean, Haaga-Helian ja Metropolian kesken. Hankkeen keskeisiä kumppaneita ovat Uudenmaan liitto, Helsingin kauppakamari sekä Uudenmaan alueen yrittäjäjärjestöt ja kehitysyhtiöt. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.

Date

31.08.2022
Expired!

Time

13:00 - 14:00