Yrityksen perustaminen

Yrittäjäksi

Yrityksen perustaminen, miten pääsen alkuun?

Olemme täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. Meille kannattaa tulla myös ennen kuin haet starttirahaa.

Yritysneuvojasi antaa sinulle vinkkejä liiketoimintasuunnitelman tekoon ja tarkistaa, että tekemäsi kannattavuuslaskelmat ja rahoituslaskelmat ovat kunnossa.

Yrityksen perustaminen kannattaa siis aloittaa huolellisella suunnittelulla. Liiketoimintasuunnitelman pohjan sekä erilaiset laskelmapohjat löydät täältä. Alustavat suunnitelmat kannattaa tehdä jo ennen ensimmäistä tapaamistasi yritysneuvojan kanssa, jotta saisit käynnistäsi irti mahdollisimman suuren hyödyn.
Yritysneuvojiemme lisäksi käytössäsi on paikallinen asiantuntijaverkostomme, joka auttaa mm. sopimusjuridiikassa, markkinoinnissa ja kirjanpidossa. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton.

Tunnistamme perustettavien yritysten joukosta myös Startup-yritykset. Autamme yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä ja valmennamme lähestymään rahoittajia oikein. Monipuolisesta yhteistyöverkostostamme löytyy myös Startup-yrityksille soveltuvat yhteistyökumppanit matkaa vauhdittamaan.

Tarjoamme myös maahanmuuttaja-asiakkaille asiantuntevaa yritysneuvontaa mm. lupa-asioissa. Neuvontakielemme ovat suomi, ruotsi, englanti, kiina ja venäjä. Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti.

Lataa täältä maksuton Yrityksen perustamisopas.

Yrittäjäksi

Tapahtumia ja tukea myös jatkossa

Järjestämme säännöllisesti Yrityksen perustamisen ABC -koulutuksia, joissa opitaan yrittäjyydestä ja verkostoidutaan. Tarjolla on myös muita yrittäjyyskursseja, tapahtumia ja workshopeja niin yrityksen perustamista vasta miettiville kuin jo yrittäjänä toimiville. Tervetuloa mukaan!
YritysEspoon neuvonta on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta.

Yrittäjäksi

Näin palvelemme:

Varaa aika  joko Espoon Otaniemeen tai Kirkkonummelle.
Saat neuvontakäynnistäsi suuremman hyödyn, jos sinulla on ainakin alustava liiketoimintasuunnitelma tehtynä.

Tapaaminen yritysneuvojan kanssa
Keskustellaan tarpeistasi, käydään läpi oman yrityksen perustaminen yleisesti, laatimasi liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat sekä sovitaan seuraavat askeleet.

Tapaaminen verkoston asiantuntijan kanssa
Yritysneuvoja voi suositella jatkokeskustelua esim. tilitoimiston, vakuutusyhtiön, viestintätoimiston, pankin tai juristin kanssa.

Jatkoneuvonta
Voit tulla meille niin usein, kuin yrityksesi tarpeet sitä vaativat. Palvelemme yritystäsi myös perustamisvaiheen jälkeen.