Markkinoi, Myy, Menesty! -workshop (Kirkkonummi)

Yrittäjä, milloin viimeksi olet ideoinut uusia tapoja markkinoida ja myydä yrityksesi tuotteita ja / tai palveluja? Tuntuuko siltä, että tekemistä myynnin ja markkinoinnin saralla on paljon, mutta et tiedä, mistä oikein aloittaa?

Tervetuloa Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajaan, jossa pääset miettimään ja suunnittelemaan juuri Sinun yrityksellesi sopivia myynnin ja markkinoinnin keinoja ja kärkiviestejä.

Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajat järjestetään kevään aikana kahdessa osassa. Työpajan ensimmäisessä osassa perehdymme erottuvan markkinointikonseptin suunnitteluun ja toisessa osassa sukellamme briljantin hissipuheen saloihin. Työpajojen kouluttajina toimivat myynnin ja markkinoinnin kokeneet konkarit: Anna Blankman-Haimila – OneCoach Oy, Sari Olsio – evida Oy ja Eero Peurala Good Point Consulting Oy.

Erottuva markkinointikonsepti -workshop (Kirkkonummella 7.2.2023)

Kehitetään yrityksellesi markkinointikonsepti, joka auttaa erottumaan ja jää mieleen. Luovassa workshopissa saat sparrausta niin vetäjältä, kokeneelta mainonnan suunnittelijalta, kuin muilta osallistujiltakin.

 Työpajan tuloksena:– kirkastat yrityksesi ydinviestit– pystyt tekemään erottuvaa ja selkeää markkinointiviestintää– saat punaisen langan kaikkeen yrityksesi viestintään ja markkinointiin.

Milloin? 7.2.2023 klo 9.00-10.30 (aamiaistarjoilu klo 8.30)

Missä? Ervastintie 2, 02400

Kenelle? Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

Kouluttaja: Eero Peurala, Good Point Consulting Oy

Hinta: Tilaisuus on maksuton

Järjestäjät: YritysKirkkonummi/YritysEspoo, Kirkkonummen kunta, Kirkkonummen Yrittäjät ja YritysKummit

Huom! Paikkoja on rajoitetusti.

>>>Varaa oma paikkasi heti tästä linkistä!

Date

07.02.2023
Expired!

Time

08:30 - 10:30

Location

Ervasti-kokoustila
Ervastintie 2, 02400

Organizer

YritysKirkkonummi / YritysEspoo