Mitä sinun täytyy tietää julkisista hankinnoista pärjätäksesi kilpailutuksissa

Jotta osaat tarjota menestyksekkäästi ratkaisuja julkisten hankintojen ongelmiin ja voittaa kilpailutuksia, sinun täytyy tuntea hankintayksiköiden toiminta ja haasteet. Laurea-ammattikorkeakoulu teki Uudellamaalla haastattelututkimuksen hankintayksiköiden haasteista ja tavoitteista. Tule kuuntelemaan Raija Kaljusen esitys haastattelun tuloksia ja mitä toiveita hankintayksiköillä on pk-yrityksille! Tuloksia esityksessä kommentoi mm. pääkaupunkiseudun hankintaneuvonnan Pentti Komssi.

  • Millaisia toiveita hankintavastaavilla on vuoropuhelulle pk-yritysten kanssa?
  • Miten markkinalähtöisyyttä, osallistavien tapojen käyttöä ja digivihreitä ratkaisuja voitaisiin lisätä julkisissa hankinnoissa?

Tervetuloa webinaariimme, jossa esitellään julkisen sektorin hankintavastaavien haastattelujen tuloksia!

Aika: ma 13.6.2022 klo 17.00–18.15

Paikka: Teams

Tilaisuudessa palvelumuotoilija Raija Kaljunen Laurea-ammattikorkeakoulusta esittelee haastattelujen tuloksia, joita kommentoi Pentti Komssi, pääkaupunkiseudun hankintaneuvonta (Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan Yrittäjät) | Uudenmaan KEINO-muutosagentti ja hankintaneuvoja Sanna Meronen-VileniusUudenmaan Yrittäjistä.

Haastattelut ovat osa Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanketta, jonka tavoitteena on yhteiskehittää ja pilotoida innovatiivisten digivihreiden julkisten hankintojen suunnittelun toimintamalli yhteistyössä julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa.

Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Uudenmaan liitto, Laurea, Yrittäjien hankintaneuvonta ja KEINO-osaamiskeskus osana Uudenmaan yrittäjyysaluevuotta.

​​Lisätiedot

projektipäällikkö Simo Karetie, Uudenmaan liitto, simo.karetie@uudenmaanliitto.fi

projektipäällikkö Kaisla Saastamoinen, Laurea, kaisla.saastamoinen@laurea.fi

Puhujat

????️ Palvelumuotoilija Raija Kaljunen, Laurea-ammattikorkeakoulu
????️ Pentti Komssi, pääkaupunkiseudun hankintaneuvonta (Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan Yrittäjät) | Uudenmaan KEINO-muutosagentti
????️ Sanna Meronen-Vilenius, hankintaneuvoja, Uudenmaan Yrittäjät

Ilmoittautuminen 12.6. mennessä.

>> Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Tags:

Date

13.06.2022
Expired!

Time

17:00 - 18:15