Pitch Like a Pro! Kuinka kerrot yrityksestäsi kiinnostavasti -workshop

Milloin? Torstaina, 5.5. klo 13:00 – 14:30.

Missä? A Grid, Otakaari 5 A, 02150 Espoo

Kenelle? Tilaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat oppia kuinka kertoa omasta yrityksestään (tai yritysideastaan) kiinnostavalla tavalla.

>> Varaa paikkasi ajoissa tämän linkin kautta!

Esittely:

Niin aloittelevana kuin jo pitempäänkin toimineena yrittäjänä saat jatkuvasti kertoa itsestäsi ja yritysideastasi. Nämä keskustelut voivat olla mullistavia liiketoimintasi kannalta. Tärkeä kontakti, ensimmäinen kauppa, tai olennainen oppi ideaan liittyen saattaa löytyä niin illalliselta, etäpalaverista, kuin vaikka kuntosalin pukuhuoneestakin.Itsestään ja omasta yritysideastaan on kuitenkin vaikea kertoa kiinnostavasti, vaikka se olisi itselle kuinka tuttu. Yhtä hyvin aloittelevalle kuin toimivallekin yrittäjälle kysymys “Mitä teet?” saattaakin aiheuttaa yllättävän paljon pelkoa ja joskus jopa häpeää. Samalla kauppoja jää saamatta, oppeja omaksumatta ja kontakteja tekemättä.

Tässä koulutuksessa opit, miten kerrot itsestäsi ja yritysideastasi kiinnostavasti. Opit helpot työkalut, joita sovellat omaan pitchiisi käytännössä harjoitellen, jo koulutuksen aikana. Koulutuksen jälkeen sinulla on omalta tuntuva, vakuuttava vastaus kysymykseen “Mitä teet?”. Silloin osaat joka tilanteessa esitellä itsesi ja yritysideasi vakuuttavasti. Tämän myötä sinun on jatkossa helpompi saada kauppaa, löytää työntekijöitä, ja saada arvokkaita kontakteja.

  • Löydät oman pitchisi ja harjoittelet sitä niin, että se tulee lähes selkärangasta.
  • Lakkaat pelkäämästä kysymystä “Mitä teet?” ja sen sijaan odotat sitä innolla.
  • Löydät selkeyttä siihen, mitä yritykselläsi tarkalleen ottaen teet. Mielenrauhasi kasvaa, selkeyden tunne lisääntyy, ja itsevarmuus kehittyy.

>> Varaa paikkasi ajoissa tämän linkin kautta!

KOULUTTAJA:

Miika Karppinen

Miika Karppinen on seikkailija, kommunikaatiovalmentaja ja tarinankertoja. Ujosta esiintymiskammoisesta pojasta lavaa rakastavaksi esiintyjäksi kasvanut Miika rohkaisee suomalaisia olemaan välittömämpiä ja avoimempia. Hän rakastaa ihmismielen toimintaa, ja valmentaa johtajia tekemään läpimurtoja yrityksissään olemalla välittömiä itselleen ja muille.

 

Date

05.05.2022
Expired!

Time

13:00 - 14:30