Kilpailutukset - hankintaneuvoja auttaa

Palvelut yrittäjille

Kilpailutukset – hankintaneuvoja auttaa

Kuinka pk-yrittäjä voi pärjätä julkisissa kilpailutuksissa? Mistä löydät käynnissä olevat julkiset hankinnat? Onko yritykselläsi tuotteita ja palveluita, mitkä sopisivat julkishallinnolle, mutta et tiedä miten pääsisit toimittajaksi? Tarvitsetko kokenutta opastajaa siihen, kuinka kunnille, kaupungeille ja virastoille myydään tai säilytään sopimustoimittajana? Onko ryhmittymänä tarjoamisen mahdollisuudet tiedossasi?

Viralliset kanavat tarjouspyynnöille ovat:

Yrittäjien hankinta-asiamies Pentti Komssi palvelee puhelimitse, sähköpostilla ja Julkiset hankinnat -bisnesklinikoilla tiloissamme A Gridissä, yhteystiedot sivun alalaidassa.

Neuvontatapaamisissa saat yrityksesi ja tuotteidesi/palveluidesi näkökulmasta täsmäneuvontaa siihen, miten sinun kannattaa edetä maksimoidaksesi mahdollisuutesi hankintalain määrittelemässä julkisten hankintojen sokkelossa. Hankintaneuvonnasta on apua myös silloin, kun kaipaat tukea Hilman, sähköisten tarjouspalvelujen tai pienhankintajärjestelmien käytössä.  Saat neuvoja mm. siihen, mitä asioita sinun kannattaa  huomioida tehdessäsi tarjouksen julkisiin hankintoihin.

Hankintaneuvontapalvelut on koettu erittäin hyödyllisiksi ja yrittäjiltä saatu palaute on ollut kiittävää esimerkiksi tähän tapaan:

”Toimimme juuri, kuten neuvoit. Suuri kiitos hyvästä tuloksesta lankeaa siis sinulle. Kävimme keskustelemassa asiasta tilaajan kanssa paikan päällä, ja hankimme tähän problematiikkaan liittyvää tietoa ja näkemyksiä kumppaneiltamme eri puolilta Eurooppaa. Olen varma siitä, että näimme paljon enemmän vaivaa hakemuksen tekemisessä kuin muut. Olemme näiden kokemusten ansiosta entistä varmempia siitä, että voimme laajentaa omaa toimialaamme aivan uuteen suuntaan.”

Pentti Komssi

Hankintaneuvojan yhteystiedot
pentti.komssi (at) poisttajat.fi

Tutustu myös Business Espoo -verkostomme palveluihin

Ajankohtaista

Maksutonta yritysneuvontaa kaikille