Yritysneuvonnassa puhaltavat uudet tuulet: Maksuton yritysneuvontamme siirtyy Espoon kaupungille 1.1.2024 alkaen

Read in English  |   Läs på svenska

 

Hyvä asiakkaamme,

YritysEspoon toiminta päättyy nykyisessä muodossaan vuoden 2023 lopussa ja Espoon kaupunki ottaa vastuun yritysneuvontapalveluista 1.1.2024 alkaen osana Business Espoo -verkostoa. Muutoksen tärkeimpiä syitä ovat muun muassa yritysneuvontapalveluiden sujuvoittaminen sekä entistä asiakaslähtöisemmän palvelupolun varmistaminen.

Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry jatkaa edelleen toimintaansa ilman YritysEspoon brändinimeä ja tuottaa kaupungille uusyrityskeskusmallin mukaisen palvelun. Jatkossa yhdistyksen ainoa työntekijä, toiminnanjohtaja, työskentelee tiiviissä yhteistyössä kaupungin yritysneuvojien kanssa, antaa maksutonta yritysneuvontaa sekä vastaa jäsenhankinnasta ja yhteydenpidosta yhdistyksen jäsenkenttään.

Business Espoo – yhdessä asiakasta varten

YritysEspoo on palvellut yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita jo vuodesta 1993 alkaen. Kolmen vuosikymmenen aikana toimintamme on uudistunut ajan hengessä ja asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Vuonna 2018 YritysEspoo oli mukana perustamassa Business Espoo -yrityspalveluverkostoa yhdessä Espoon kaupungin, Enter Espoon, Omnian, Helsingin seudun kauppakamarin, Espoon Yrittäjien ja TE-palvelujen kanssa. Verkoston perustamisen ytimenä oli – ja on edelleen – luoda lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita.

Nyt viiden vuoden jälkeen meillä on ilo todeta, että olemme onnistuneet asetetuissa tavoitteissamme. Business Espoon yrityspalvelutarjooma on vakiintunut ja on jo tuttu entistä useammalle Espoon seudun asukkaalle.

”Espoolaiset yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet saavat jatkossakin yhtä laadukasta ja maksutonta yritysneuvontaa Business Espoon asiantuntijoilta”, toteaa Espoon kaupungin elinkeinojohtaja Harri Paananen.

Miten YritysEspoon toiminnan muutos vaikuttaa minuun?

Sinua palvelee jatkossakin asiantuntevat yritysneuvojat, jotka auttavat kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Yritysneuvonnan lisäksi sinulla on tuttuun tapaan mahdollisuus hyödyntää koko Business Espoo -verkoston kattavia palveluita.

 

Kirkkonummelaisten asiakkaiden palvelut 1.1.2024 alkaen

Kirkkonummen kunta vastaa 1.1.2024 alkaen omien kuntalaistensa yritysneuvontapalveluiden järjestämisestä. Lisätietoja: elinkeino- ja markkinointikoordinaattori Katja Harri, katja.harri@kirkkonummi.fi, p. 050 414 3524.

Vaatiiko muutos minulta toimia?

Muutos itsessään ei vaadi sinulta mitään toimia. Asiakkuutesi säilyy täysin ennallaan. Pyydämme sinua kuitenkin ilmoittamaan, mikäli haluat tilata Business Espoon uutiskirjeen. Uutiskirjeestä saat tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Halutessasi voit liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi, linkki tilauslomakkeelle.

Tee nämä kolme asiaa:

  1. Vahvista, että haluat vastaanottaa uutiskirjeemme jatkossa
  2. Varaa tarvittaessa aika henkilökohtaiseen ja maksuttomaan yritysneuvontaan, linkki ajanvaraukseen.
  3. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: LinkedInFacebookInstagramYouTube.

Mistä saan lisätietoja?

Marika Lostedt, kehittämispäällikkö, Espoon kaupunki
marika.lostedt@espoo.fi, p. 040 636 5622

Asiakkuuteeni liittyvät kysymykset ja palautteet:

Iiro Oura, asiakaskoordinaattori, YritysEspoo
iiro.oura@espoonuusyrityskeskus.fi, p. 010 3366550

Tietosuojaan liittyvät kysymykset

Matias Holmqvist, yritysasiantuntija matias.holmqvist@espoonuusyrityskeskus.fi p. 010 336 6553

1.1.2024 alkaen: Päivi Lahtelin-Laine, toiminnanjohtaja, Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry
paivi.lahtelin-laine@espoonuusyrityskeskus.fi, p. 010 336 6552

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Lisää aiheesta

Yrittäjäksi?

Olemme täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. 

Palvelut yrittäjille

Palvelemme paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.