Myynti ja markkinointi

Palvelut yrittäjille

Kehitä myynti- ja markkinointiosaamistasi, jotta yrityksesi voi kehittyä

Maailma on muuttunut digitaaliseksi ja sen myötä myös ostaminen on muuttunut. Asiakkaat tekevät ostopäätöksensä verkosta löytämänsä tiedon ja suositusten perusteella. Myynti ja markkinointi sekä yrityksen eri palvelut muodostavat asiakkaan ympärille arvoa tuottavan kehän, jossa jokainen osanen vaikuttaa toisiinsa ja asiakkaan kokemukseen yrityksestä. Markkinoinnista on tullut asiakkaan auttamista.

Markkinointia ja myyntiä ovat mullistaneet myös digitaaliset keinot ja kanavat, jotka tarkoittavat osaavalle tekijälle mahdollisuutta tavoittaa suuriakin joukkoja jopa kokonaan ilman mainosrahaa. Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi, hakukoneoptimointi sekä hakusana- ja muu verkkomainonta ovat jokaiselle yrittäjälle tarjolla olevia kehittämisen paikkoja. Digiosaamisen lisäksi yrittäjän kannattaa aika ajoin paneutua myös mm. markkinoinnin strategiseen suunnitteluun, brändin rakentamiseen ja myyntityön kehittämiseen.

Varaa aika maksuttomaan neuvontaan

Yritysasiantuntijamme ovat apunasi markkinoinnin ja myynnin keinojen ja kanavien sparraajina. Ajanvarauskalenteristamme voit varata maksuttoman, henkilökohtaisen neuvonta-ajan, kun sinulle sopii. Palvelemme tällä hetkellä etäyhteydellä ja puhelimitse. Neuvonnan kautta myös jäsenverkostomme markkinointiasiantuntijat ovat käytettävissäsi.

Tutustu Business Espoo -verkostomme palveluihin

Ajankohtaista

Maksutonta yritysneuvontaa kaikille