Yrityksen ostaminen, myyminen, lopettaminen ja sukupolvenvaihdos

Palvelut yrittäjille

Yrityksen ostaminen, myyminen, lopettaminen ja sukupolvenvaihdos

Yrityskauppa on usein pitkä ja monimutkainen prosessi. Onneksi apua ja neuvontaa on kuitenkin tarjolla: yritysneuvontamme lisäksi verkostoomme kuuluvat yrityskaupan kokeneet asiantuntijat auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut sujuvaan kaupantekoon. Ethän siis jää yksin mieltäsi askarruttavien kysymysten kanssa, vaan ota rohkeasti yhteyttä.

Sukupolvenvaihdos

Sukupolvenvaihdos on omistajanvaihdos, johon liittyy monia verotukseen ja yhtiöoikeuteen liittyviä kysymyksiä, mutta myös perhe- ja perintöoikeuteen pohjautuvia seuraamuksia, joihin kannattaa varautua ulkopuolisen asiantuntijan avulla. Hyvin suunniteltu sukupolvenvaihdos auttaa välttämään riitoja ja turvaamaan perheyrityksen tulevaisuuden.

Yrityksen lopettaminen

Yrityksen lopettamiseen ei tarvitse liittyä mitään dramatiikkaa: syynä voi olla yrittäjän muuttunut elämäntilanne, eläköityminen, sairaus, muutto, kiinnostava työpaikka tai tutkinto. Jos yrityksen myyminen ei onnistu, on yritystoiminta ajattava alas lain säätämällä tavalla. Eri yhtiömuotojen toiminnan lopettamiseen liittyy erilaisia vaatimuksia. Yrityksen purkamista suunnittelevan on hyvä tutustua näihin, jotta välttyy virheiltä, prosessin pitkittymiseltä ja lisäkuluilta.

Varaa aika maksuttomaan neuvontaan

Yritysasiantuntijamme ovat apunasi omistajanvaihdoskysymysten sparraajina ja opastamassa tiedonhaussa eteenpäin. Ajanvarauskalenteristamme voit varata maksuttoman, henkilökohtaisen neuvonta-ajan, kun sinulle sopii. Palvelemme tällä hetkellä etäyhteydellä ja puhelimitse. Neuvonnan kautta myös jäsenverkostomme lakimiehet ovat käytettävissäsi.

Tutustu koko Business Espoo -verkoston palveluihin

Palvelut yrittäjille

Ajankohtaista

Maksutonta yritysneuvontaa kaikille