Espoolainen finalisti Vuoden Uusyrittäjä 2021 -kilpailussa

Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Tänä vuonna kilpailua on uudistettu niin, että raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki. Kuka tahansa voi äänestää omaa suosikkiaan netissä 15.–31.10.2021. Mukana kilpailussa on myös espoolainen Innovation Home. Osallistu yleisöäänestykseen!

Kilpailun pääyhteistyökumppani on Oma Säästöpankki, ja toisena yhteistyökumppanina toimii Patentti- ja rekisterihallitus.

Vuoden Uusyrittäjä -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä muutama vuosi sitten Uusyrityskeskuksen avustuksella, ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä. Aikaisempien vuosien voittajia ovat muun muassa Vincit, Kyrö Distillery ja Unikie.

Tänä vuonna finalistit ovat:

HR Mentor(ulkoinen linkki) – Päivi SavolainenMervi Okkonen & Kirsi Tikkanen, Kuopio
Yritys on erikoistunut yritysten henkilöstöhankintaan ja sitä tukeviin henkilöstöpalveluihin sekä henkilöasiakkaiden monipuoliseen työllistämiseen.

Innovation Home(ulkoinen linkki) – Petra Erätuli-Kola & Katja Aalto, Espoo
Yritys tarjoaa uudenlaisia muuntojoustavia toimistopalveluja ja toimitilaratkaisuja niin pienille startup-firmoille kuin suurille korporaatioille.

Linnan Sähkö ja Tarvike(ulkoinen linkki) – Petri Korhonen, Savonlinna
Yrityksen liiketoimintaan kuuluu sähkötarvikemyymälä, laaja palveluvalikoima erilaisia sähkötöitä ja muun muassa sähköturvallisuuskoulutukset.

MetForce(ulkoinen linkki) – Toni Salmi & Ville Honkanen, Mikkeli
Uuden ajan metallipaja, joka keskittyy kantavien, CE-merkittyjen, teräsrakenteiden valmistamiseen ja asentamiseen.

Metsän Woima(ulkoinen linkki) – Juho HaukkalaTomi Bremer & Mari Koivisto, Ylöjärvi
Kasvuyritys, joka toimittaa kiinteitä polttoaineita lämpö- ja voimalaitoksille Suomessa.

Taiko(ulkoinen linkki) – Patrik Edman & Pia Edman, Kaarina
Taiko on verkossa toimiva digitaalinen markkinapaikka suomalaiselle kuvataiteelle.

Lue lisää finalisteista ja yleisöäänestyksestä osoitteessa www.uusyrityskeskus.fi/vuodenuusyrittaja.(ulkoinen linkki)

Menestyneitä yrittäjiä eri puolilta Suomea

Alueelliset Uusyrityskeskukset ilmoittavat kilpailuun oman ehdokkaansa, joista kilpailun raati valitsee finalistit. Tänä vuonna kilpailuun tuli toistakymmentä hyvää ehdokasta eri puolilta Suomea. Raati valitsi loppusuoralle ja yleisöäänestykseen menevät finalistit yritysidean, yrittäjäasenteen ja yrityksen tunnuslukujen perustella.

– Kilpailulla on pitkät perinteet, sillä Vuoden Uusyrittäjä on valittu 90-luvulta lähtien. Uudistuksen myötä haluamme tehdä kilpailusta näkyvämmän suurelle yleisölle ja esitellä menestyneitä yrittäjiä, joiden yrittäjyyden alkutaipaleella yritysneuvojamme ovat saaneet olla mukana, kertoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Valtakunnalliselle Vuoden Uusyrittäjälle on luvassa 5000 euron ja yleisön suosikille 2500 euron rahapalkinto.

Raadin valitsema valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä sekä yleisöäänestyksen voittaja palkitaan Helsingissä 17. marraskuuta. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan palkitsemistilaisuutta Patentti- ja rekisterihallituksen tiloihin (Sörnäisten rantatie 13) klo 14 alkaen.

Lisätietoja:

Suomen Uusyrityskeskukset ry
toimitusjohtaja Susanna Kallama
susanna.kallama@uusyrityskeskus.fi(ulkoinen linkki)
p. 040 587 2445

_ _ _

Uutinen 15.10.2021/Suomen Uusyrityskeskukset ry

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Lisää aiheesta

Yrittäjäksi?

Olemme täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. 

Palvelut yrittäjille

Palvelemme paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.