Hankinta-asiamies Pentti Komssille tunnustus yrittäjien hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä

Pentti Komssi on toiminut vuodesta 2017 pääkaupunkiseudun hankintaneuvojana. Työhön kuuluu yrittäjien neuvominen, koutsaaminen ja sparraaminen julkisiin hankintoihin.

Pentti toimii myös hankintayksiköiden tukena, jotta myös pienet yritykset voisivat osallistua tarjouskilpailutuksiin ja niihin saataisiin mahdollisimman paljon hyvälaatuisia tarjouksia.

Suomen Yrittäjät huomioi tämän ansiokkaan työn järjestön pronssisella ansiomerkillä. Lämpimät onnittelut!

Yrittäjä, muista hyödyntää hankintaneuvonnan maksuttomat palvelut. Saat täsmäneuvontaa yrityksesi ja tuotteidesi/palveluidesi näkökulmasta, että miten sinun kannattaa edetä maksimoidaksesi mahdollisuutesi hankintalain määrittelemässä julkisten hankintojen sokkelossa. Hankintaneuvoja on apunasi myös silloin, kun kaipaat tukea Hilman, sähköisten tarjouspalvelujen ja palvelusetelijärjestelmien käytössä.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Lisää aiheesta

Yrittäjäksi?

Olemme täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. 

Palvelut yrittäjille

Palvelemme paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.