Rahoitusta ja palveluita kehittämistyön tueksi

Kehittämistoimenpiteisiin liittyviä palkka-, konsultointi-, matka-, messuosallistumis- ja vastaavia menoja voidaan tukea enintään 50 %:lla.
Hankkeeseen sisältyviä investointeja voidaan tukea yrityksen koosta ja sijainnista riippuen 10–35 %:lla.

Lue lisää kehittämisavustuksesta ELY-keskuksen verkkosivustolla.

Yritysten kehittämispalvelut

Voit kehittää liiketoimintaasi Suomen eturivin asiantuntijoiden avulla kustannustehokkaasti, sillä tuki kattaa 75-80% konsulttilaskusta.

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja. Ne tukevat pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä ja työllisyyttä. Lue lisää ELY-keskuksen sivuilta:

Innovaatioseteli

Max 4000 euron (+ alv) tuki pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Omarahoitusosuus 1000 eur + alv.

Lue lisää Innovaatiosetelistä Business Finlandin sivustolla.

Tempo-rahoitus

75% rahoitus, enintään 50 000 eur kansainväliseen kasvuun tähtääville osakeyhtiömuotoisille suomalaisille startup-, pk- ja midcapyrityksille markkinoiden selvittämiseen, varhaisen asiakaspalautteen keräämiseen sekä liiketoimintamallin, teknologian ja yrityksen kehittämiseen.

Lisätietoja Tempo-rahoituksesta Business Finlandin sivustolla.

Jos projektin painotus on tuotekehityksessä ja yrityksellä on riittävä näkemys globaalista kilpailukyvystään, kannattaa perehtyä Business Finlandin tutkimus- ja kehitysrahoitukseen.

Market Explorer

Rahoitus 5000–10 000 euroa, ja se kattaa 50% asiantuntijapalveluiden hankintakustannuksista.  Sen lisäksi muita kustannuksia hyväksytään korkeintaan 20 prosenttia ostettujen palveluiden määrästä.

Yrityksille jotka etsivät tuotteelleen, palvelulleen tai liiketoimintamallilleen uusia markkinoita ulkomailta ostamalla asiantuntijapalveluita. Yritys voi olla kansainvälistymisen alkuvaiheessa tai toimia jo vientimarkkinoilla.

Lue lisää Business Finlandin verkkosivustolla

AVEKin tuet

Rahoitusta luovien alojen yrityksille ja kulttuuriyrittäjyyden edistämiseen.

Lue lisää: AVEKin tuet

Yritysneuvontamme on apunasi kehittämisideoiden sparraajana sekä rahoitus- ja tukimahdollisuuksien kartoittajana. Varaa aika neuvontaan tästä.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Lisää aiheesta

Yrittäjäksi?

Olemme täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. 

Palvelut yrittäjille

Palvelemme paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.