Kuvassa oikealla YritysEspoon hallituksen puheenjohtaja Sari Inkilä ja vasemmalla toimitusjohtaja Virpi Utriainen.

Sari Inkilä YritysEspoon hallituksen puheenjohtajaksi

Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry:n yhdistyksen kokous valitsi Sari Inkilän, DI, yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2023. Pitkän linjan espoolaisena yrittäjänä toiminut Inkilä tulee mukaan liiketoiminnan kehityksen ja digitaalisen transformaation kentältä.  Kuvassa oikealla hallituksen puheenjohtaja Sari Inkilä ja vasemmalla toimitusjohtaja Virpi Utriainen.

”Yrittäjyys on minulla ennen kaikkea tapa asennoitua työhön, eli haluan olla aloitteellinen toimija, joka kehittää ja ottaa harkittuja riskejä. Toivon, että voin edistää yhdistyksen toiminnassa samoja asioita, joita edistän päivätyössänikin eli asiakaskeskeisyys, tiedolla johtaminen ja digitalisaatio”, toteaa Sari Inkilä uudesta luottamustehtävästään.

Tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan viettävän YritysEspoon toiminnan keskeisenä tavoitteena on kehittää mm. asiakaskeskeisyyttä päivittäisessä yritysneuvontatyössä.

YritysEspoon neuvonnan kautta perustetaan vuosittain noin 500 uutta yritystä. Espoo on siis oivallinen paikka yrittää. Asiakaskuntamme kansainvälistyy ja samalla alkavien yritysten tarpeet muuttuvat. Tässä työssä aktiivinen vuoropuhelu ja ideointi yhteiskunnan eri sektoreita edustavan hallituksen kanssa on tärkeää. Asiakaskeskeisyys on meidän toiminnan menestyksen ydinasia ja tarvitsemme myös uusia kumppaneita yrittäjyyden edistämisen tukijoukoiksi”, summaa toimitusjohtaja Virpi Utriainen.

Yhdistyksen hallituksessa vuonna 2023 ovat Sari Inkilän lisäksi:

Ari Harinen, Kirkkonummen kunta

Riku Heino, Espoon kaupunki (vpj)

Ilkka Kurkela, Laurea-ammattikorkeakoulu

Janne Laitinen, Kirkkonummen Yrittäjät

Christoffer Masar, Kauniaisten kaupunki

Sami Peura, LähiTapiola

Päivi Repo, Espoon Yrittäjät

Tiina Starck, OP

Saija Äikäs, Helsingin seudun kauppakamariLisätietoja:

Sari Inkilä p. 050 562 3231

Virpi Utriainen p. 040 701 3038

 

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Lisää aiheesta

Yrittäjäksi?

Olemme täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. 

Palvelut yrittäjille

Palvelemme paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.