Virpi Utriaisesta YritysEspoon uusi toimitusjohtaja

YritysEspoon hallitus on nimennyt kasvatustieteen maisteri Virpi Utriaisen yhdistyksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Utriainen aloittaa tehtävässään 20.3.2022.  

Virpi Utriaisella on vahva kokemus yrittäjyyden parissa työskentelystä. Vuodesta 2007 hän on työskennellyt Nuori Yrittäjyys -järjestössä ensin kehityspäällikkönä ja sen jälkeen toiminnanjohtajan roolissa 13 vuoden ajan. Utriaisen johdolla Nuori Yrittäjyys -järjestö on kasvanut kahden hengen yhdistyksestä kolmenkymmenen hengen valtakunnalliseksi organisaatioksi.

YritysEspoon hallituksen puheenjohtaja Pasi Kainulainen on erittäin tyytyväinen Virpi Utriaisen valinnasta yhdistyksen toimitusjohtajaksi, ja toivottaa hänet lämmöllä tervetulleeksi.

”Tehtävään oli useita erinomaisia hakijoita, joista Virpi nousi ykköseksi hallituksen yksimielisellä päätöksellä. Virpin tausta ja paneutuminen haettuun tehtävään tekivät vaikutuksen koko hallitukseen. Odotan suurella mielenkiinnolla yhteistyön alkua”, Pasi Kainulainen toteaa.  

Kainulainen kiittää lämpimästi nykyistä toimitusjohtajaa Erkki Pärssistä ”valtavasta ja merkityksellisestä panoksesta YritysEspoon tarinan kehittämisessä ja sen vahvan maineen luomisessa.”

”On hienoa lähteä mukaan YritysEspoon asiantuntijaorganisaatioon, joka on osa Business Espoo -verkostoa. Verkostot auttavat yritysten kehittämisessä, uudenlaisen yrittäjyyden syntymisessä ja ovat ratkomassa ajankohtaisia omistajavaihdoshaasteita”, toteaa Virpi Utriainen.  

”Nuoret ovat niitä, jotka tulevat keksimään ratkaisuja seuraaviin pandemioihin ja ihmiskunnan elämään ilmastonmuutoksen keskellä. Heidän osaamistaan tulee tukea myös yrittäjyysopetuksen kautta eri kouluasteilla; peruskoulusta ja lukiosta ammatillisiin oppilaitoksiin ja yliopistoihin. Nuoret ovat tärkeitä uudenlaisen yrittäjyyden tuottajia, joita tarvitaan myös YritysEspoon toiminta-alueella”, painottaa Utriainen. 

 

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Pasi Kainulainen, puh. 040 523 4844

Virpi Utriainen, puh. 040 701 3038 

Erkki Pärssinen, puh. 050 4111104

 

YritysEspoo lyhyesti:

YritysEspoo (Espoon Seudun Uusyrityskeskus) on yrityksen perustamista suunnittelevien ja oman yrityksen liiketoimintaa kehittävien neuvontaorganisaatio. YritysEspoo palvelee kaikkia Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueiden asukkaita ja yrityksiä. Kauniaisissa palvelut tunnetaan nimellä YritysKauniainenja Kirkkonummella nimellä YritysKirkkonummi. Asiakaskäyntejä on vuodessa noin 2 500. Neuvontapalveluita on saatavilla suomen ja ruotsin kielen lisäksi englanniksi, kiinaksi ja venäjäksi.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

Lisää aiheesta

Yrittäjäksi?

Olemme täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. 

Palvelut yrittäjille

Palvelemme paitsi yrityksen perustamista suunnittelevia, myös kaikkia yrittäjinä tai kevytyrittäjinä jo toimivia. Sparraamme ja ohjaamme yrittäjiä eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.